Pioner Multi Proff

Pioner Multi Proffs

Proffsens favorit

Professionella aktörer på sjön har länge haft den här kompletta allroundmodellen med den stora lastförmågan som favorit. Multi III kom 2014 och är vår mest sålda modell globalt. Det här är en mycket stadig och säker båt. Den här tuffa och smidiga arbetshästen är sjöns motsvarighet till vägens SUV:ar. Den är praktisk, användbar, effektiv och robust. Pioner Multi är gjord för att bemästra många och varierade uppgifter. Och den levererar, även under krävande förhållanden.

Polis, brand- och räddningstjänster och organisationer som Röda Korset har använt den länge. Dykare, marinor och fiskuppfödare anser den vara perfekt för deras behov. Vi ser även att fårbönder, renskötande samer, jägare och entreprenörer väljer Multi. Båten rekommenderas med utombordsmotorer från 50 till 80 hk, men utrustas också med rorkultmotorer ända ned till 10 hk på arbetsbåtar. Modellen är godkänd för en nyttolast på 1 122 kg och upp till 10 personer.

Den 92 cm breda och skumfyllda bogporten sänks med en rostfri vinsch, något som underlättar av- och påstigning samt lastning/lossning. Multi har ett stort urval av extrautrustning och kan skräddarsys för avsedd användning.

Pris: 97 700 SEK
eksklusive motor och extrautrustning

Vikt(kg)

466 (exkl. extrautrusting)

Bredd(cm)

215

Längd

530

Max personer

8-10 (C/D certifiering)

Max HK

80

Rigglängd

Lång

Standardfärger

Röd, Vit marmor och ”Dark line” mörk grå

Certifieringar

CE-kategori C/D DNV-GL

Styrkabel

3,25 m

Gas-/Växelkabel

3,5 m

  • Yrkesanvändare
  • Havsbruk
  • Dykare
  • Polis, brand- och räddningstjänst
  • Offentliga och frivilliga organisationer
  • Fiskare, bönder, jägare, entreprenörer
  • Marinor
  • Sommarstugebåt

Extra säte/ förvaringsbox, bred alt. smal styrpulpet, passagerarpulpet(endast i komb. med smal styrpulpet), pulpethuva för styrpulpet alt. passagerarpulpet, vindruta, rostfri båge för vindrutan, rostfria sidoräcken(1 par eller 2 par), targabåge med lanternor, dynor, pulpit/”hajfena”, säkerhetsstege, brakett för ekolod