PIONER VIKING PRO

GRUNDPRIS: 60,700 SEK

EN UTMÄRKT BRUKSBÅT MED STARKA SJÖEGENSKAPER

Den här rymliga och praktiska 15,5-fotaren med V-skrov har varit en succé i åratal. Modellen säljer mer än någonsin och är en trygg och säker båt som tål att användas mycket. Båten är allsidig och användarvänlig och passar utmärkt för uthyrning i en turistverksamhet. Den är även lämplig för havsnäringar och hobbyfiskare samt som utbildningsbåt.

Högt fribord ger en torr och komfortabel båttur även när det går lite vågor. Starka sjöegenskaper, minimalt underhållsbehov och självdränering är andra fördelar. Pioner Viking har gott om plats för fem personer och passar för motorer från 30 till 40 hk.

Färger:

MINIMALT UNDERHÅLL

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

LÅNG LIVSLÄNGD

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

STABILITET

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

SÄKERHET

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

PIONER VIKING PRO
SPECIFIKATIONER:

Vikt 340 kg
Längd 450 cm
Bredd 190 cm
Max antal personer 6 (CE-kategori C /DNV-GL)
Max HK 40 hk
Rigglängd Lång
Styrkabel 4,0 m / 13,1 ft
Gas/Växelkabel 4,25 m