Bra lastkapacitet

Stabil

400 Steady by Pioner

400 Steady by Pioner är marknadens mest användbara, stabila och sjödugliga småbåt. Alla modeller i Steady by Pioner-serien används flitigt som arbetsbåtar och på marinor.

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

53,400 SEK

5 (CE-kategori C DNV Certifieringar)

Beskrivning

Modellen är självlänsande och har gott om plats för fem personer. Mycket hög lastkapacitet, bra stabilitet och goda köregenskaper gör detta till den idealiska stug-, bruks- eller arbetsbåten. Minimalt med underhåll innebär mer tid för dig på sjön. Konstruktionen ger hög flytkraft, mjuk gång och trygg körning.

400 Steady kan enkelt uppgraderas till en tuff skärgårdsjeep med extrautrustning som rostfria sidoräcken, styrpulpet med plats för batteri, vindruta, vindrutebåge, stoppat ryggstöd samt targabåge med lanternor. Alla Steady-båtar levereras i röd och mörkgrå färg.

Detaljer
Vikt 200 kg
Längd 400 cm
Bredd 180 cm
Max antal personer 5 (CE-kategori C DNV Certifieringar)
Max HK/KW 40/29,9
Rigglängd Lång
Styrkabel 11 fot
Gas/Växelkabel
Paket
Special Edition

67,600 SEK

Special Edition paketet innehåller det du behöver för ett enklare båtliv. Paketlösningen är en uppsättning med utrustning som gör båten mer användbar, dessutom sparar du pengar med det.

Special Edition inkluderar:
  • Styrpulpet
  • Vindruta
  • Vindrutebåge

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.