Stort kastdäck

Extremt stabil

Pioner 14 Fisher

Den perfekta fiskekompisen. Båten är utvecklad för dig som älskar fiske och spännande dagar på vattnet.

Färger:

Standardfärg

Grundpris:

96,900 SEK

3/4 (CE-kategori C/D DNV Certifieringar)

Beskrivning

Modellen är baserad på vår storsäljare Pioner 14 Active. Pioner 14 Fisher har utvecklats för dig som älskar fiske och spännande dagar på vattnet. Båten har utvecklats i samarbete med Team Colibri, som garanterar optimala lösningar för den aktiva fiskaren. Kolla in Team Colibri på Facebook eller teamcolibri.blogspot.com.

Med Pioner 14 Fisher får du ett skrov som ger ifrån sig minimalt med ljud tack vare material och tillverkningsmetod. Pioner 14 Fisher är en extremt stabil och robust båt. Den är enkel att underhålla och ger dig bra valuta för pengarna. Här finns gott om plats för utrustning och ett stort fiskedäck anpassat för kastfiske. Det finns även möjligheten att fästa en frontmonterad elmotor.

Detaljer
Vikt 220 kg
Längd 411 cm
Bredd 173 cm
Max antal personer 3/4 (CE-kategori C/D DNV Certifieringar)
Max HK 25 hk
Rigglängd Lång
Styrkabel 2,5 m
Gas/Växelkabel 3,25 m
Paket
Catch Edition

114,900 SEK

Den optimala paketlösningen för den aktiva fiskaren.

Catch Edition innehåller:
  • Fäste för ekolod (justerbart)
  • Styrpulpet
  • Vindruta
  • Vindrutebåge
  • Sidoräcken för Fisher
  • Sidoräcken akter
  • Badstege

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

Vad våra kunder säger