Stabil

Barnens favoritbåt

260 Steady by Pioner

260 Steady by Pioner är lättplanande, stabil och lätt att ro. Steady-båtarna är sedan länge populära både som jobb- och familjebåtar.

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

21,600 SEK

3 (CE-kategori D DNV Certifieringar)

Beskrivning

Stor bärförmåga och stabilitet gör att denna modell passar lika bra som jolle för vuxna som barnens och ungdomarnas favoritbåt. Konstruktionen ger hög flytkraft och trygg körning.

Enkel styrpulpet kan levereras som extrautrustning. Säkerhetslina längs relingen och fäste för att säkra årorna under transport ingår som standard. Länsplugg i aktern. Alla Steady-båtar levereras i röd och mörkgrå färg.

Detaljer
Vikt 60 kg
Längd 254 cm
Bredd 135 cm
Max antal personer 3 (CE-kategori D DNV Certifieringar)
Max HK 8 hk
Rigglängd Kort
Styrkabel
Gas/Växelkabel 2,75 m

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.