Många användningsområden

Enorm lastkapacitet

Pioner Multi III

Det handlar om att bemästra utmaningar till sjöss. Pioner Multi III är designad för att bemästra många och varierande uppgifter, allt från att transportera material, djur till små fordon och dykutrustning.

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

141,900 SEK

8-10 (CE-kategori C/D DNV Certifieringar)

Beskrivning

Det ligger i namnet. Pioner Multi är så smart designad att användningsområdet sträcker sig från beredskapsbåt till fiskebåt, från dykbåt till den perfekta bruksbåten. Professionella aktörer på sjön väljer ofta denna båten som har en mängd finesser och en hög lastkapacitet.

Bogporten sänks med en rostfri vinsch och underlättar av- och påstigning och lastning/lossning. Den är lättplanande och extremt sjöduglig. Det är långt fler än professionella användare som har användning av en Pioner Multi.

Detaljer
Vikt 466 kg
Längd 530 cm
Bredd 215 cm
Max antal personer 8-10 (CE-kategori C/D DNV Certifieringar)
Max HK/KW 80/ 59,7
Rigglängd Lång
Styrkabel 3,25 m
Gas/Växelkabel 3,5 m

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

Vad våra kunder säger