Roddbåten

Enkelt båtliv

Pioner 13

Ett beskymmerslöst båtliv

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

39,900 SEK

4 (CE-kategori D DNV Certifieringar)

Beskrivning

Pioner 13 gör det enkelt att äga en båt. Den är stabil och lättkörd, har bra sjöegenskaper som uppskattas av både nya och erfarna båtägare. Båten är lämplig för mindre utombordsmotorer och för rodd.

Standardmodellen är rymlig med gott om plats för fyra personer. Bagage, utrustning och bränsletank kan rymmas i två låsbara förvaringsfack. Båten kan utrustas med sidoräcken och dynor.

Åror (par) och årklyka levereras som standard.

Detaljer
Vikt 155 kg
Längd 393 cm
Bredd 155 cm
Max antal personer 4 (CE-kategori D DNV Certifieringar)
Max HK 8 hk
Rigglängd Kort
Styrkabel 3,25 m
Gas/Växelkabel
Standardåror 8 fot 240 cm

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

Vad våra kunder säger