Fjällvattnets vän

Bra att ro

Pioner 11 Easy

En modern och säker båt. Pioner 11 Easy lever verkligen upp till löftet om “ett enkelt båtliv”. Helt anpassad för elmotor för ett hållbart båtliv.

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

33,400 SEK

3 (CE-kategori D DNV Certifiering)

Beskrivning

Med en elegant design och smidig storlek utan att kompromissa med stabiliteten inbjuder denna lättmanövrerade båt till underbara dagar på vattnet. En modern och säker båt som du enkelt fäster på trailern och kör till insjön du vill utforska eller för nästa fiske äventyr. Den perfekta roddbåten som gör det lätt att ta sig ut på inlands- och bergsvatten.

Pioner 11 Easy är förberedd för en elmotor, vilket ger alla förutsättningar för en mycket bekväm och tyst båttur. Båten är givetvis självlänsande, mycket stabil, robust och är tillverkad för att användas ofta under lång tid.

Åror (par) och årklyka levereras som standard.

Detaljer
Vikt 130 kg
Längd 350 cm
Bredd 150 cm
Max antal personer 3 (CE-kategori D DNV Certifiering)
Max HK/ KW 4/ 3,0
Rigglängd Kort
Styrkabel
Gas/Växelkabel
Standardåror 9 fot 270 cm

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.