Båt för framtiden

Väldigt säker

Pioner 12 Maxi

Tuff trygghet för framtiden

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

38,900 SEK

4 (CE-kategori D DNV Certifieringar)

Beskrivning

I Pioner 12 Maxi får du en modern och säker flerbruksbåt. Den är självlänsande, planande, mycket stabil och rejäl. Pioner är marknadsledare inom rotationsgjutning och med nya Pioner 12 Maxi är denna tillverkningsmetod tagen till nya höjder, med sina dubbla skrov är båten extremt säker och full kontakt mellan durk och skrov gör båten styvare och mer robust.

Båten har plats för tre till fyra personer, och det höga fribordet säkerställer en bekväm och torr båttur för alla. En längsgående invändig toft är utformad så att den kan ros så bra som möjligt.

Detaljer
Vikt 160 kg
Längd 381 cm
Bredd 165 cm
Max antal personer 4 (CE-kategori D DNV Certifieringar)
Max HK 15 hk
Rigglängd Lång
Styrkabel 2,75 m
Gas/Växelkabel 2,75 m
Paket
Special Edition

51,900 SEK

Special Edition-paketet innehåller allt du behöver för ett enklare båtliv. Paketlösningen är en komplett uppsättning med utrustning som gör båten mer användbar. Köp Special Edition och spara pengar.

Special Edition inkluderar:
  • Styrpulpet (hög) med plats för 5″ plotter
  • Sidoräcke akter
  • Badstege
Advanced Edition

72,900 SEK

Advanced Edition, det optimala utrustningspaketet som innehåller allt du behöver för att få en komplett båtupplevelse. Köp Advanced Edition och spara pengar på ett komplett båtpaket.

Advanced Edition inkluderar:
  • Styrpulpet (hög) med plats för 5″ plotter
  • Dynset (för+akter)
  • Targabåge
  • Sidoräcken för
  • Sidoräcke akter
  • Badstege

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.