Båtmodeller

Elbåt

Elbåtar är på stark frammarsch hos båtägare. För kortare turer där du verkligen vill njuta av naturen och sjön är elmotor perfekt, då du glider ljudlöst fram. Pioner har olika val av elmotorer i olika styrkor som passar flera båtmodeller. Du kan läsa mer om elbåt och dess fördelar i vår artikel – här!
Vi tar upp de vanligaste frågorna om elbåt, bland annat räckvidd, kostnad och utbud.

Pioner 10 Classic

Grundpris: 29,900 SEK

Pioner 11 Easy

Grundpris: 33,400 SEK

Pioner 12 Maxi

Grundpris: 38,900 SEK

Pioner 13

Grundpris: 39,900 SEK

Pioner 8 Mini

Grundpris: 19,900 SEK

260 Steady by Pioner

Grundpris: 21,600 SEK

320 Steady by Pioner

Grundpris: 32,900 SEK

Båtar som är anpassade för elmotorer

Pioner har flera båtmodeller anpassade för eldrift, klimatsmart och tyst tar de dig ut på vattenäventyr.

Pioner 11 är en ny båtmodell från Pioner,  helt anpassad för elmotor. Modern och säker tar den dig fram på såväl fjällsjöar som i skärgård. Med gott om utrymme och ett smidigt skrov, formgjutet i återvinningsbar polyeten blir Pioner 11 en klimatsmart båt för dig som vill uppleva sjön på ett nytt sätt, utan motorljud och avgaser.

Pioner 8 mini, är en båt med många användningsområden. Anpassad för att ha den på biltaket, så ni har tillgång till båt vart ni än åker. Använd den som färdmedel till och från den större båten som ligger för ankar. Pioner 8 Mini är en stabil båt som får upp god fart med en liten motor och den är lätt att ro.

Pioner 14 fisher, en båt designad för dig som älskar fiske och spännande dagar på sjön. Med Pioner 14 fisher får du en stabil och robust båt med möjlighet att fästa en frontmonterad elmotor.

 

Fördelar med Pioners elbåtar:

  • Miljövänlig
  • Tyst och behagelig
  • Enkel att ladda
  • Lång livslängd
  • Säker