Båtmodeller

Fiskebåt

En fiskebåt är anpassad för fiske. Den är designad för minimalt ljud och har gott om plats för utrustning. Fiskebåtar är ofta lättmanövrerade och tåiliga. Spöhållare, fiskestolar, plotter och ekolod är vanliga tillbehör på sportfiskebåtar.

Pioner 11 Easy

Grundpris: 33,400 SEK

Pioner 16 Explorer

Grundpris: 95,900 SEK

Pioner Multi III

Grundpris: 141,900 SEK

Pioner 15 Allround

Grundpris: 69,900 SEK

Pioner 14 Active

Grundpris: 57,600 SEK

Pioner 14 Fisher

Grundpris: 96,900 SEK

Pioner 13

Grundpris: 39,900 SEK

Fiskebåtar av hög kvalitet

Fritidsfiskare använder gärna en robust sportbåt som är lättmanövrerade med smarta lösningar som Pioner 14 Fisher. Självklart går det att använda dessa båtar till andra aktiviteter såsom transporter och vattensport.

Fiskebåtar finns i mängder av modeller, storlekar och utföranden. Viktigast vid val av fiskebåt är en modell som passar ens fiske. Djuphavsfiske på öppet hav ställer andra krav på fiskebåten än sportfiske på grundare insjövatten och floder. Att fiskebåten har enkel åtkomst för fiske från alla sidor, att den är lättmanövrerad samt robust och tålig gör det lättare att fiska. Pioner 14 Fisher är specialdesignad av fiskare och lever upp till allt en modern fiskebåt behöver ha. Annat värt att tänka på vid köp av fiskebåt är storleken, hur många som ska få plats och hur enkel den är att dra upp på släp eller land vid behov.

 

Fördelar med Pioners fiskebåtar:

  • Minimalt underhåll
  • Stabilitet
  • Säkerhet
  • Lång livslängd
  • Lättmanövrerade
  • Anpassade lådor och förvaring