Barnets första båt

Lämplig som släpjolle

Pioner 8 Mini

Barnens första båt. Pioner 8 Mini kräver otroligt lite underhåll och du behöver inte vara rädd för att skada båten när du drar upp den på stenarna, det är den gjord för.

Färger:

Standardfärg

Grundpris:

19,900 SEK

2 (CE-kategori D DNV Certifieringar)

Beskrivning

Pioner 8 Mini är en båt med många användningsområden. Lägg den på biltaket, och ha tillgång till båt vart ni än åker. Använd den till och från den större båten som ligger för ankar, ha den på släp eller låt barnen lära sig båtvett med denna stadiga båt.

Pioner 8 Mini får god fart med liten motor, och den är lätt att ro. Längsgående säte ger bra sittkomfort. Årorna kan säkras med stroppar när man har den på släp.

Åror (par) och årklyka levereras som standard.

Detaljer
Vikt 54 kg
Längd 242 cm
Bredd 134 cm
Max antal personer 2 (CE-kategori D DNV Certifieringar)
Max HK 3,5 hk
Rigglängd Kort
Styrkabel
Gas/Växelkabel
Standard åror 6 fot 180 cm

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

Vad våra kunder säger