Trevlig trampbåt

Behagligt sjöliv

Pioner Trio

Rolig och robust cykelbåt. En favorit på campingen för lek, nöje och aktivitet.

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

59,900 SEK

Beskrivning

Trio är ett roligt och annorlunda båtalternativ som samlar familjen för gemensamma aktiviteter. Trio har en modern och snygg finish och är praktisk med fem sittplatser.

Två av sätena går att fälla ner och göra om till en solsäng och du kan välja till en badstege. Cykelbåtar är perfekta för allt från sol och mys till lek och träning – för både barn och vuxna, familj och vänner.

Semesterkänslan är aldrig långt borta i en cykelbåt. Du hittar dem ofta att hyra på stranden, i aktivitetsparker, på campingplatser eller i andra turistindustrier. Vad sägs om att äga en själv? Njut av tystnaden på en lugn promenad, låt ungdomarna leka och simma eller ta det som ett socialt pass. Valet är ditt. Pioner står för norska kvalitetsprodukter och har under ett antal år varit en av Europas största tillverkare av cykelbåtar.

Detaljer
Vikt 175kg
Längd 375cm
Bredd 190cm
Max antal personer 5
Max HK
Rigglängd
Styrkabel
Gas/Växelkabel

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.