Modern ungdomsbåt

Kul att köra

Pioner GO

Pioner GO är den perfekta introduktionen till båtlivet. En liten konsolbåt, speciellt framtagen i samarbete med unga. Därför är detta den perfekta båten för barn och unga!

Färger:

Standardfärger

Beställningsfärger

Grundpris:

52,000 SEK

Beskrivning

Med ett modernt designat skrov är Pioner GO en lättplanande båt som garanterar god stabilitet och säker färd på havet. Med sina 3,8 meter är Pioner GO en smidig båt som känns större inuti tack vare sina många praktiska lösningar och en smart layout. Båten har flera förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hålla ordning på utrustning och bagage. En tuff styrkonsol med gott om benutrymme, samt en dubbel skålformad sits med ryggstöd i aktern, gör båten enkel och rolig att manövrera. Båten har integrerade fästen för förtöjning som underlättar hantering. Pioner GO är den perfekta introduktionen till ett enkelt båtliv.

Ta med dina vänner ombord på en dag till sjöss! Med dubbla USB-uttag är det ingen fara att mobilen laddar ur. Vit akterlykta, badstege och dynor för sittplatser framtill finns som tillbehör. Det finns dessutom en praktisk 20-liters kylbox där du kan förvara resans förfriskningar. Pioner GO är det perfekta valet för barn och ungdomar, oavsett om det är den första båten eller en uppgradering för ungdomar som redan är vana vid båtlivet. Skapa sommarögonblick med Pioner GO!

Detaljer
Vikt 185 kg
Längd 380 cm
Bredd 160 cm
Max antal personer – (CE-kategori C)
Max HK/ KW 20/15
Stamlängd Lång
Styrkabel 2,75 m
Gas/växelkabel 3,0 m

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.