Fjällvattnets vän

Bra att ro

Pioner 11 Easy

Modern och säker båt

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

33,600 SEK

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Beskrivning

Pioner 11 är en modern och säker båt med fin design, den perfekta robåten som gör det enkelt att ta sig fram och runt på inland- och bergsvatten. Båten passar bra med elmotor, som gör det möjligt att njuta av naturen och vattnets lugn. Pioner 11 Easy är självdränerande, solid och väldigt stabil.

Detaljer
Vikt 130 kg
Längd 350 cm
Bredd 150 cm
Max antal personer 3 (CE-kategori D DNV Certifiering)
Max HK/ KW 4/ 3,0
Rigglängd Kort
Styrkabel
Gas/Växelkabel

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.