Stabil

Snabb

320 Steady by Pioner

320 steady by pioner är en robust, säker och stadig båt

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grundpris:

31,900 SEK

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Beskrivning

Modellen är självdränerande, har stor lastkapacitet och suveräna köregenskaper med en 9,9 / 15 hk motor. Aluminiumräcken är standard och under aktern finns ett stort låsbart förråd för tank och utrustning.

Styrkonsol med sittplats och plats för instrument finns som tillval. Konsolen kan enkelt eftermonteras och förvandlar jollen till en miniskärgårdsjeep. Alla Steady-båtar finns i färgerna röd och mörkgrå.

Detaljer
Vikt 115 kg
Längd 310 cm
Bredd 145 cm
Max antal personer 4 (CE-kategori D DNV Certifiering)
Max HK 15
Rigglängd Kort
Styrkabel
Gas/Växelkabel
Paket
Special edition

37,900 SEK

Utrustning:
  • Styrpulpet

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.