PIONER 13

PIONER 13

GRUNDPRIS: 38,600 SEK

Roddbåten

Enkelt båtliv

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Vikt 155 kg
Längd 393 cm
Bredd 155 cm
Max antal personer 4 (CE-kategori D DNV-GL Certifieringar)
Max HK 8 hk
Rigglängd Kort
Styrkabel 3,25 m
Gas/Växelkabel

ETT BESKYMMERSLÖST BÅTLIV

Pioner 13 gör det enkelt att äga båt. Den planar, är stabil och lättkörd. Goda sjöegenskaper som värdesätts av både nya båtägare och erfaret båtfolk. Båten lämpar sig för mindre 4-taktare och rodd.

Standardmodellen är rymlig med god plats till fyra personer. Packning, utrustning och bensintank får plats i de två låsbara förvaringsutrymmena. Båten kan utrustas med räcken och dynor.

MINIMALT UNDERHÅLL

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

LÅNG LIVSLÄNGD

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

STABILITET

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

SÄKERHET

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.