PIONER 14 FISHER

PIONER 14 FISHER

GRUNDPRIS: 93,600 SEK

Stort kastdäck

Extremt stabil

Färger:

Standardfärg

Vikt 220 kg
Längd 411 cm
Bredd 173 cm
Max antal personer 3/4 (CE-kategori C/D DNV-GL Certifieringar)
Max HK 25 hk
Rigglängd Lång
Styrkabel 2,5 m
Gas/Växelkabel 3,25 m

DEN PERFEKTA FISKEKOMPISEN

Vi är glada över att kunna presentera vår senaste nyhet – Pioner 14 Fisher!

Modellen är byggd på vår storsäljare Pioner 14 Active. Med Pioner 14 Fisher så har vi designat en fantastisk båt för dig som älskar fiske och spännande dagar på sjön.

Båten har utvecklats i samarbete med Team Colibri som garanterat optimala lösningar för den aktiva fiskaren. Kolla in Team Colibri på Facebook eller teamcolibri.blogspot.com.

Med Pioner 14 Fisher får du ett skrov som tack vare material och produktionsmetod ger ifrån sig minimalt med ljud. Pioner 14 Fisher är en extremt stabil och robust båt. Den är enkel att underhålla och ger dig bra valuta för pengarna. Du får även gott om utrymme för utrustning och ett stort däck anpassat för kastfiske. Det finns även möjlighet att fästa en frontmonterad el-motor.

MINIMALT UNDERHÅLL

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

LÅNG LIVSLÄNGD

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

STABILITET

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

SÄKERHET

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.