Lätt att manövrera

Ungdomsbåt

Pioner 10 Classic

Rolig och lättkörd kvalitetsbåt. Pioner 10 passar utmärkt som roddbåt, jolle, eller som sommarstugebåt – oavsett om det är vid havet, en damm eller en fjällsjö.

Färger:

Standardfärg

Beställningsfärg

Grundpris:

29,900 SEK

3 (CE-kategori D DNV Certifieringar)

Beskrivning

Nya Pioner 10 Classic är en säker båt som är lätt att hantera och manövrera – och som är perfekt för barn och vuxna.

Modellen är självlänsande, rejäl och skön att ro. Pioner 10 Classic känns väldigt säker, planar och passar samtidigt för många olika användningsområden, något både ung och gammal kommer att uppskatta. Perfekt som dingy till segelbåten. Båten har plats för tre personer och är godkänd för 9,9 HK.

Detaljer
Vikt 120 kg
Längd 323 cm
Bredd 147 cm
Max antal personer 3 (CE-kategori D DNV Certifieringar)
Max HK 9,9/ 7,4
Rigglängd Kort
Styrkabel 2,75 m
Gas/Växelkabel 2,75 m
Paket
Special edition

42,900 SEK

Special Edition paketet innehåller allt du behöver för ett enklare båtliv. Paketlösningen är en uppsättning med utrustning som gör båten mer användbar. Köp Special Edition och spara pengar på ett paket anpassat efter båtmodellen.

Special Edition inkluderar:
  • Styrpulpet låg
  • Badstege
  • Sidoräcke akter
Advanced edition

64,200 SEK

Advanced edition det optimala utrustningspaketet som innehåller allt du behöver för att få en komplett båtupplevelse. Köp advanced edition och spara pengar på ett komplett båtpaket anpassat efter båtmodellen.

Advanced Edition inkluderar:
  • Styrpulpet låg
  • Sidoräcke akter
  • Sidoräcke för
  • Targabåge
  • Dynset
  • Badstege

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.