Sportbåt

Robust

Pioner 17 Flexi

Fart, komfort och stor användarvänlighet i en läcker design. Här får du en robust båt som ligger bra i vattnet, tål vågor bra och är bekväm att köra. Snygg design, tålig och otroligt sjöduglig sportbåt – Pioner 17 Flexi lever verkligen upp till sitt namn!

Färger:

Standardfärg

Grundpris:

143,900 SEK

6 (CE-kategori C DNV Certifieringar)

Beskrivning

Pioner 17 Flexi är konstruerad för den aktiva båtägaren. Båten är standardutrustad med bland annat en bred mittmonterad styrpuplet med vindruta, rostfria sidoräcken och automatisk självlänsning. Det finns också möjlighet till hög utrustningsnivå med tillval så som lyktor, badstege, vadderade säten och ryggstöd.

Robust och otroligt sjöduglig allroundbåt med en smart design. Pioner 17 Flexi är både en bruksbåt och en rejäl styrpulpetbåt för familjen. Dessutom täcker den många olika användningsområden som dykning och vattensporter. Pioner 17 Flexi har en stor durkyta och två av sidobänkarna kan fällas ner när de inte används. Det finns gott om plats för förvaring; stuvutrymme i fören, däckslucka för förtöjningslinor, stort baksäte med stuvutrymme för utrustning och tågverk. Dynsats för baksätet och vadderat ryggstöd finns som tillval.

Detaljer
Vikt 390 kg
Längd 520 cm
Bredd 215 cm
Max antal personer 6 (CE-kategori C DNV Certifieringar)
Max HK/KW 80/ 59,7
Rigglängd Lång
Styrkabel 4,25 m / 14 ft
Gas/Växelkabel 4,25 m
Paket
Special Edition

163,500 SEK

Special Edition paketet innehåller allt du behöver för ett enklare båtliv. Det är en uppsättning med utrustning som gör båten ännu mer användbar. Dessutom sparar du pengar på det.

Special Edition inkluderar:
 • Vindrutebåge
 • Ryggstöd med dynrulle
 • Dynor akter
 • Badstege
Advanced edition

195,900 SEK

Advanced Edition är det optimala utrustningspaketet som innehåller allt du behöver för att få en fullutrustad båtupplevelse. Köp och spara pengar på det här kompletta båtpaketet.

Advanced Edition inkluderar:
 • Vindrutebåge
 • Sidobänkar (styrbord+babord)
 • Dynor till fällbara sidobänkar (styrbord+babord)
 • Ryggstöd med dynrulle
 • Dynset för
 • Dynset akter
 • Targabåge
 • Badstege

Minimalt underhåll

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

Lång livslängd

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

Stabilitet

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

Säkerhet

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

Vad våra kunder säger