Båtsäsongen kanske är över – men vad kan vara roligare än att börja planera inför nästa vår och sommar. Bygg din båt i vår båtkonfigurator och skapa exakt rätt båt för dig.

Steg 1. Vad för typ av båt vill du ha?

Vi på Pioner Boats tycker givetvis att båtliv är det härligaste som finns. Därför ser vi, och förmodligen även du, redan fram mot nästa säsong och den fantastiska känslan av årets första tur på sjön. Men ibland förändras förutsättningarna – familjen kanske har utökats eller ditt fiskeintresse kräver större båtutrymme? Oavsett så hittar du en perfekt båt för dig hos Pioner Boats: allt för härliga utflykter med familjen, fiskeresa med kompisen eller en allroundbåt som tar sig an det mesta. Men…du kan också designa din egen båt.

Steg 2. Stick ut på sjön – Bygg din egen båt

Vi tror på valfrihet och att du som nuvarande eller blivande båtägare vet bäst. Därför har vi tagit fram en unik konfigurator där du kan bygga din alldeles egna båt – för varför vara som alla andra? Styr på detaljnivå och se din blivande båt växa fram på bara några få minuter.

Det första du gör är att välja vilken av våra standardmodeller du vill utgå ifrån, alltså storleken på skrovet. Därefter anpassar du båten efter dina val:

  • Färg på skrovet
  • Sidoräcken
  • Motormodell
  • Styrpulpet
  • Bekvämlighet
  • …och mycket mer

Steg 3. Bli kontaktad av återförsäljare

Nu när du känner dig nöjd med de val du gjort till din kommande båt så vill vi att allt ska ske lika smidigt som hittills. Därför lämnar du bara ett par kontaktuppgifter så kommer du bli kontaktad av din lokala återförsäljare för en diskussion om just ”din båt”.

Och…vill du bygga om din båt så kan du göra det när du vill och hur många gånger som helst.

Var unik på sjön, stick ut och bygg din Pionerbåt!

Vill du ha fler båt-tips?

Ladda ner Pioners Checklista - Välj rätt motorbåt åt familjen!
Ange din mailadress nedan så skickar vi guiden till dig.